top of page
NEWest Scheurrand.png

Wat is er leuker dan gezellig samen een wandeling maken in de natuur en achteraf mooie foto's krijgen van jullie als stel?

Je puur en op je mooist vast laten leggen op beeld tijdens een ontspannen shoot en daar nog jarenlang op terug kunnen kijken? Voor nu, voor later en voor altijd. Het is voor mij een passie om jou met je vriend of vriendin te fotograferen zoals je bent!

Hee leuk stel!

Waar gaan we heen? Naar het bos op een vroege morgen met sprookjesachtig licht, een strand met zonsondergang en een vuurtje, een bloemenzee van 100 kleuren of op een oude boerderij? Net wat past bij jullie verhaal en interesses.

Ik heb er zin in! Jullie ook? Stuur een berichtje, dan kunnen we kijken wat bij jullie past en een afspraak maken. Tot snel!

Kleding en kleuren doen veel met een foto. Voor kledingtips en inspiratie: check deze pagina. Op iedere fotoshoot zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

"Blij met mooie en snelle levering"
IMG_3988 Marien en Elly_1.JPG

Marien en Elly

We zijn superblij met de foto's! En we hadden de foto's al zo supersnel binnen, en zo mooi gelukt! <3 We willen je in de toekomst nog veel succes en plezier wensen met platen schieten en tot de volgende keer! 

- Marien en Elly

Pure Plaatjes - Ard Jan en Lydia - 030.jpg

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Loveshoot

40 digitale bestanden in hoge resolutie

(+mogelijkheid om zelf te kiezen en evt. meer te bestellen)

Ongeveer 1 - 1,5 uur fotografie

Binnen 3 weken geleverd.

Incl. btw en reiskosten
(met max. straal van 20 km)

Tip: laat je foto's afdrukken in
een mooi linnen fotoboekje; 50 euro, flatlay. 

€195,-

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Tik op de foto voor een blog van deze twee.

Pure Plaatjes - Ard Jan en Lydia - 008.jpg
Untitled_Artwork 18.png
bottom of page